Förkylningstider är här!
En kär vän till mig gav mig för längesedan ett recept på ingefära shots! Det kokas idag så jag kan mota bort förkylning och halsskav!

Vi var hos Magnus bror och familj i helgen! Alltid lika trevligt!❤️

Resterna från kräftskivan 🤣

Ny favorit! Lax med tomatpesto! Och så blomkål-broccolimos till! Enkelt och smarrigt!
Här är fullt ös! Jobb, träning, pendling, föräldramöten, planering och synka kalendrar! 
Måste väl vara likadant i alla familjer! Logistik med barnens schema , föräldrars schema samt Skånetrafikens schema ( om man nu pendlar) det är pysslande! 

Har gett upp all löpning! Foten håller inte trots inlägg, kanske tar det lite tid! Har ju haft dem i två månader den 7 september! Men jag orkar inte vänta! 
Istället är det fokus på gymmet! Marklyft knäböj och bänkpress! Slipa upp tekniken och sen kan man fokusera på att bli stark💪 
Kör även PT pass med träning dom ger hög puls, core och Booty builder pass ligger även på schemat- mest för att stärka ländrygg och bål! Riktigt trevliga pass har det varit än så länge! 
Nu blir det till att kurera mig med ingefära shots! En rälig snuva och halsskav har krupit sig på under natten / dagen och tröttheten är inget msn undkommer! 
Trodde ett tidigt morgon pass på gymmet skulle kurera bort det- men nej! 
Hur kurerar ni er när ni känner förkylningen krypa på? Tar tacksam mot alla tips! 
För det är ju aldrig lämpligt att bli sjuk! Eller? 
Nu blir det soff läge med filtar och te! Har jag tur mår jag dom en prinsessa imorgon och energin är tillbaka på topp - ska ju hjälpa till att valkampanja i lokalen imorgon 😃👍 

Kram kram ha en fantastisk vecka 🌸