Ny vecka knackar på dörren!

Dags att avsluta denna vecka. Avslutar såsom den började med ett nattpass i Malmö! 


Söndagen började med lång blåsig promenad med Magnus och vovvar! 6,8km lång rask promenad.Riktigt skönt och huvudet kändes bättre efter det. 

Helgens mat har varit katastrof, kolhydrater i både mat och dryck. Men när man ändå inte går ner så fort så känns det som skitsamma ( Jaja jag vet att det är gnälligt, men träna varje dag och kilona biter sig fast ändå 😱) så nu blev det god mat och bubbel! Men det bidrar tull dåligt samvete idag! Vågar inte ens ställa mig på vågen för då får jag en chock🤣.

Vi var och firade en blivande 15-åring igår! En tjej som är så fin och duktig! Hennes mamma hade dekorerat och fixat och lagat fantastisk mat! ( fast det gör hon alltid). Se bilderna nedan så får ni se så fint. Alltid kul att träffa familjen och umgås! 

Nu knackar en ny vecka på dörren! Jobb och träning samt en kvällsdate med Magnus står på schemat! Intensivt och stressigt men ofta roligt som vanligt! Lilla V har höstlov och ska vara några dagar hos farmor och farfar!🌸

Maten är hyfsad planerat! Annars blir det kaos! Protein och grönt är väl huvudingredienser! Ägg och naturell fil o youghurt är oxå ett måste för att klara sig. 
 
Två träningspass inbokade med PT, sedan blir det nog jogging de andra dagarna. Får se hur vädret blir, jag har inte investerat i ordentliga kläder att jogga i när det är kallt. Får kanske ordna det? 

Ha en bra vecka allesammans! /J 🌸



Shopping tur!
V inskaffade halloween saker👍
Donna vovve utklädd av dotter ☺️
På 15 årskalas ☺️
Allt var dekorerat tom taken💕